Een heerlijke tuin

met hovenier Hendriksen

Tuin vernieuwen / tuinoverkapping / tuinschets maken / Hoveniersbedrijf Hendriksen Hollandsche Rading / Hovenier Hollandsche Rading

Een heerlijke tuin met hovenier Hendriksen

Van tuinschets tot droomtuin

Uw tuin is een verlengstuk van uw woonkamer. Wanneer uw tuin in een slechte staat verkeert kunt u niet optimaal van deze buitenruimte genieten. Dat is zonde! Met de vakbekwaamheid van Hoveniersbedrijf Hendriksen maakt u van uw tuin weer een ruimte waar u heerlijk kunt wegdromen en met vrienden of familie kunt ontspannen. 

Hovenierswerkzaamheden

Heeft uw tuin een grote onderhoudsbeurt nodig, moeten uw planten gesnoeid worden, is uw gazon in slechte staat of wilt u een compleet nieuwe tuinschets laten maken? Hoveniersbedrijf Hendriksen is een allround hoveniersbedrijf uit Hollandsche Rading die alle grote en kleinere tuinwerkzaamheden vakkundig aanpakt.

Wij voeren onder meer de volgende werkzaamheden uit:

  • Tuinontwerp
  • Tuinaanleg en renovatie
  • (Sier)bestrating leggen
  • Beplanting aanleggen en onderhouden
  • Gazons aanleggen en onderhouden
  • Vijvers aanleggen
  • Tuinafscheidingen plaatsen
  • Vakantie service
  • En nog veel meer

Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Tuin vernieuwen / tuinoverkapping / tuinschets maken / Hoveniersbedrijf Hendriksen Hollandsche Rading / Hovenier Hollandsche Rading

Tuinonderhoud

Uw tuin goed onderhouden vergt tijd en kennis. Misschien heeft u wel de nodige groene vingers, maar laat uw werk of drukke gezinsleven het niet toe om uw tuin regelmatig goed onder handen te nemen.

Hoveniersbedrijf Hendriksen biedt u tuinonderhoud aan volgens een vastgesteld schema. U heeft dan geen omkijken meer naar uw tuin. Heeft u toch een keer tijd om zelf aan de slag te gaan? Dan slaat u een onderhoudsbeurt door ons gewoon een keertje over. Stel ons hiervan op de hoogte en wij brengen u niets in rekening.

Tuin vernieuwen / tuinoverkapping / tuinschets maken / Hoveniersbedrijf Hendriksen Hollandsche Rading / Hovenier Hollandsche Rading

Tuinaanleg en renovatie

Wilt u een geheel nieuwe tuin om in te relaxen of een tuin met een fijne speelruimte voor de kinderen? Of is uw tuin verouderd en verwilderd? Hoveniersbedrijf Hendriksen helpt u uw tuin aan te leggen en te renoveren zodat u, en de kinderen er weer volop van kunt genieten.

In een oriënterend gesprek bespreken we wat nodig is voor uw tuinaanleg of renovatie en van welke materialen u gebruik wilt maken.

Wij geven u advies en maken een tuinschets die aansluit op uw behoeften en voorkeuren. In deze schetsontwerpen krijgt u een goed beeld van uw nieuwe tuin voordat deze wordt aangelegd. Is iets niet volledig naar wens? Dan passen wij dat uiteraard aan.